zauvek u srcu

"Ovo smo ti i ja pre nego što sam rodila Sonju": Pevačica je pre 11 dana slavila rođendan, a ovo su poruke naslednica

0

Merima Njegomir iza sebe ostavila je četvoro dece, a divne poruke koje su joj nedavno uputile ne zaboravljaju se.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Legendarna pevačica Merima Njegomir preminula je nakon borbe sa opakom bolešću koja je došla nenadano i tiho, a poslednje dane provela je uz porodicu koja je brinula o njoj.

 

Muzička zvezda pre samo 11 dana proslavila je 68. rođendan, a njene ćerke Ljubica i Jelena čestitale su joj divan dan  vanvremenskim uspomenama, nadajući se da će zajedno dočekati još mnogo godina.

 

—  Ovo smo ti i ja 6 dana pre nego što sam rodila Sonju. Da nije bilo tebe ne bi bilo ni mene, ni nje. Hvala ti na ovom životu, mama. Srećan ti rođendan. Mamin rođendan — napisala je Ljubica.

 

Merima Njegomir
foto: Facebook Printscreen

— Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju. Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da niko od nas ne bi postojao da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu — istakla je naslednica Jelena.

 

Merima Njegomir
foto: Instagram Printscreen

Podsetimo, Merima se početkom godine susrela i sa virusom korona, a tom prilikom ovako je govorila za medije.

 

—  Mnogi su me pitali: 'Da li znaš kako si se zarazila', rekla sam da znam. Par dana pre toga sam se testirala i bila sam negativna, a onda mi je došla komšinica na kafu i bila sam baš opuštena, pa mislim da sam tada dobila koronu. Treće jutro nakon našeg susreta sam se probudila sa ogromnim bolom u glavi, poznat osećaj kao da imam temperaturu. Imala sam 37.8 i odmah sam pomislila da imam koronu. Zvala sam mog dobrog prijatelja i rekla da imam temperaturu. Otišla sam da se testiram i sutradan 24. februara sam dobila rezultat da sam pozitivna. Iako sam se nekoliko puta testirala zbog moje ćerke koja je bila trudna kako bih zdrava odlazila kod nje. Otišla sam u bolnicu i veoma sam se uplašila zbog mog visokog krvnog pritiska. Mislim da taj virus ide ciljano na svaki organ sa kojim nešto nije u redu, tako sam ja shvatila.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker