potreseni su

"Tvoj glas mi odzvanja u ušima": Kuma Ana Bekuta i bivši Merimin izabranik oprostili se se od legendarne pevačice (FOTO)

0

Vest da nas je napustila Merima Njegomir potresla je čitavu javnost, a Ana Bekuta i pevačicin bivši partner Dragoljub uputili su poslednji pozdrav.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Bekuta, kuma istaknute pevačice Merime Njegomir veoma je potresena vešću da ju je napustila bliska prijateljica, saradnica, voljena osoba sa kojom je godinama bila veoma bliska.

 

Ana se putem svog Instagram profila oprostila od kume, a dirljive reči rastužile su pratioce.

 

— Tvoj glas mi i dalje odzvanja u ušima... Ova fotografija je nastala maja meseca, u momentu kad smo u duetu pevale "Teško je ljubit' tajno", "Zbog tebe". Carstvo ti Gospodnje i život večni. Kumo, zbogom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

 

Nakon pevačice, bivši Merimin partner Dragoljub izjavio je saučeće porodici i istakao koliko mu je ova vest teško pala.

 

— To je grozna vest. Otišla je jedna od najvećih pevačica sa naših prostora ikada. Jedna veoma nežna, a u isto vreme snažna osoba. Iskreno mi je beskonačno žao. Pre 10 dana me je pozvala iz bolnice, strašno sam se potresao nakon tog razgovora. To je bio naš poslednji razgovor — rekao je Dragoljub za Kurir.

 

Dragoljub viši partner Merime Njegomir
foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

Podsetimo, proslavljena pevačica preminula je nakon kraće bolesti, borbe sa rakom pankreasa. Da boluje saznala je nedavno, ali se do poslednjeg dana lavovski borila.

 

 

 

 

makonda-tracker