dirljivo

U njenom zagrljaju se oseća najsigurnije, a na nju i liči: Severina objavila dirljivu fotografiju sa majkom

5

Ako ste se ikada pitali od koga je pevačica nasledila lepotu te i dan danas pleni istom, kada vidite nju i njenu majku sve će vam biti jasno.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Severina objavila je na svom Instagram profilu fotografiju sa svojom majkom i prizorom raznežila sve i probudila najdublje emocije. 

 

 

Ona je bez šminke i u bade mantilu pozirala u zagrljaju svoje majke i u nekoliko fotografija dočarala ljubav i poštovanje koje ima prema ženi koja ju je rodila:

 

— Ovaj zagrljaj me napravio čovekom, ove ruke su mi usadile toplinu i nežnost, njeno srce hrabrost, njena podrška sigurnost, njen stav dostojanstvo... Mama je moje najsigurnije utočište - napisala je Severina ispod fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo da je pevačica nedavno podelila informaciju i da ju je otac njenog deteta ponovo tužio:

 

Severina jutros je iznenadila svoje pratioce na Instagramu podelivši fotografiju papira uz opis:


Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?

 

Otkako su se rastali, Severina Vučković i Milan Popović spore se oko starateljstva nad sinom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker