šta to znači?!

"VRATILO SE DITE DOMA!" Severina uputila MISTERIOZNU poruku publici

3

Pevačica koja već skoro dve godine pokušava da povrati starateljstvo nad sinom iznenadila je obožavaoce

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Hrvatska pevačica Severina (49) u novembru 2019. godine izgubila je starateljstvo nad sinom A. P, kada je doneta privremena mera po kojoj će njeno dete ubuduće živeti sa ocem Milanom Popovićem, poznatim srpskim biznismenom.


Od tada traje buran spor između bivših partnera, a pevačica i Popović uglavnom ne iznose previše detalja u javnost.

 

Skoro dve godine kasnije, tokom nastupa u Crnoj Gori, Severina je sve iznenadila saopštivši publici pre izvođenja pesme "Rođeno moje", koju je posvetila sinu:


Nešto ću vam reći. Događaju se lepe stvari, tako da ćemo "Rođeno moje" otpevati veseli. Ne mogu vam reći o čemu se radi, ali... Vratilo se dete kući.


Pevačica je dodala:


Vi prvi znate, nije još ni objavljeno.

Ona nije precizirala šta to tačno znači u vezi sa sporom koji vodi sa ocem svog sina.


Severina je bila šokirana nakon što je ostala bez starateljstva, a u prvoj reakciji se medije se, kako je tvrdio Jutarnji.hr, "gušila u suzama".


Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga što je napravljen presedan u postupanju — izjavila je tada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica nije krila koliko joj je bilo teško bez sina, a jednom prilikom mu je uputila javnu poruku u kojoj je istakla:


Nakon sedam i po godina sada su mi dali da te viđam 88 sati mesečno. Hej, pa to je ipak 88 sati. Mogli su i manje, sve su mogli i sve su napravili da nas povrede. Ali, znaš šta sve mi možemo, ti i ja sa 88 sati? Možemo čuda. Dali su mi da dvaput mesečno mogu prespavati sa tobom i uspavati te.... Hej, koliko se mi možemo ispričati za te dve večeri, oni ne mogu ni zamisliti. Sve druge večeri mama će te zamišljati. Jer ti se pretvaraš u svaku moju misao i svaka moja misao se pretvara u tebe. Mogu mi te neki strani ljudi zabraniti, ali mi ne mogu zabraniti da te volim, da mislim na tebe svaku sekundu. Ovo je sine samo ružan san i mama obećava da ćemo se brzo probuditi. Opet ćemo se mi uspavljivati svake večeri, a o tome će odlučiti "gospodin vreme".

 

makonda-tracker