samo za zavodnice

U njoj je nemoguće ne biti u CENTRU PAŽNJE: Severinina mini-haljina za tople crnogorske večeri

0

Kada je u pitanju hrvatska pevačica Severina, prva asocijacija na nju je muzika, ali odmah za njom nesumnjivo ide ― stil! Ona pažljivo planira svaki autfit, a ovo je jedan od boljih u poslednje vreme.

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa Splićanka Severina Vučković jedna je od prvih regionalnih zvezda koje su za svoje nastupe počele da spremaju posebne scenske kostime u stilu onih koje viđamo na njihovim najuspešnijim koleginicama Bijonse i Džej Lo.

 

Upravo je takvo izdanje koje je Seve ponela na nedavnom koncertu u Luštici, ali ovog puta odabrala je haljinu koju lako možemo da zamislimo i na sceni i na crvenom tepihu!


Severina, koja na Instagramu proteklih dana nije bila aktivna kao inače budući da je u slavljeničkom raspoloženju zbog povratka ravnopravnog starateljstva nad sinom, konačno je sinoć podelila fotografije nastale pred ovaj koncert.

 

Tako nam je pokazala da je za nastup u Crnoj Gori odabrala tzv. "golu haljinu", odnosno kratku toaletu napravljenu od providnog materijala, koja naglašava njenu besprekorno izvajanu figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Jedna od omiljenih balkanskih zvezda opredelila se za model sa svetlucavim aplikacijama u obliku cvetova, a haljinom dominiraju baby blue i svetlosiva nijansa. Da sve bude još romantičnije i nežnije, tu su efektne trake od tila koje padaju niz telo, ali i kratke rese koje dodatno skreću pažnju na noge.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Severina je kombinovala ovu toaletu mini-kroja s jednostavnim srebrnim sandalama s visokim štiklama, a nakit je nenapadan i ništa manje efektan.

 

 

makonda-tracker