"Besomučno parničenje ima dijagnozu"

Već su se sporili zbog ISTE stvari: Severina saopštila da ju je otac njenog sina ponovo tužio

0

Hrvatska pevačica Severina nedavno je vratila ravnopravno starateljstvo nad sinom, ali rat između njenog bivšeg partnera Milana Popovića i nje ne prestaje

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Severina jutros je iznenadila svoje pratioce na Instagramu podelivši fotografiju papira uz opis:


Dobro jutro, ekipa! Kako vam je počeo dan? Moja jutra počinju s tužbama. Dobila sam još jednu tužbu od čoveka koji je podigao preko 70 tužbi. Sve ću ih vremenom objaviti. Besomučno parničenje ima svoju dijagnozu. Uglavnom u tužbi opravdava sudiju koja mi je oduzela dete. Prekjuče sam dobila tužbu za Instagram. Kako vama počne jutro?

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)


Pevačica je nedavno podelila vesti da ponovo ima ravnopravno starateljstvo nad sinom, nakon što joj je dve godine bilo omogućeno da s njim provodi samo 88 sati mesečno.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Podsetimo, otkako su se rastali, Severina Vučković i Milan Popović spore se oko starateljstva nad sinom, a pevačica je već imala problem sa ocem svog sina zbog toga što su njen bivši suprug Igor Kojić i one objavljivali fotografije deteta na društvenoj mreži Instagram. Kako tvrdi Kurir, Popović je do sad više puta tužio Severinu, kao i njenog bivšeg supruga Igora, njegovog oca Dragana Kojića, pevačicinu sestru Mirjanu i ćerku Miju, kao i svoju bivšu advokativcu zbog sumnje da je Severini odavala informacije o njemu.

 


 

 

makonda-tracker