čeka se da se oglasi

Britni Spirs je uskoro — SLOBODNA: Džejmi Spirs se i ZVANIČNO povlači s mesta ćerkinog staratelja

0

Nakon perioda koji je godinama trajao, čini se da će pevačica Britni Spirs uskoro ponovo dobiti natrag svoju samostalnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džejmi Spirs, otac Britni Spirs, podneo je zahtev da okonča starateljstvo nad svojom ćerkom, što je činio poslednjih 13 godina.

 

69-godišnji Spirs je svoju iznenadnu promenu dosadašnjih odluka pripisao "nedavnim događajima", što se, čini se, odnosi na saslušanja u sudu ranije ovog leta, na kojima je 39-godišnja Britni govorila o čitavoj situaciji u kojoj se godinama nalazi.

 

 

Džejmi je istakao da su se okolnosti "promenile do te mere da osnov za starateljstvo ne postoji više".

 

"Gospođica Spirs je sudu rekla da želi kontrolu nad svojim životom bez sigurnosnih stega starateljstva", piše u molbi, uz zaljučak da "Britni želi da živi život kako sama bira i bez staratelja".

 

Britni Spirs
foto: Profimedia

Advokat pevačice Metju Rozengart ovaj zahtev je nazvao "velikom legalnom pobedom".

 

"Nakon što je izložio svoj neprikladni plan da drži svoju ćerku taocem, tako što će pokušati da iz nje izvuče dogovorom više miliona dolara, gospodin Spirs se predao", ispričao je Rozengart u utorak, a sve u vezi s navodom o tome da je Spirs tražio da mu se isplati 2 miliona dolara kako bi odstupio s mesta staratelja.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Britni Spirs je od 2008. godine pod starateljstvom tima na čijem čelu su njen otac Džejmi Spirs i advokat Endru Volet, a pevačica je rekla da su joj je bila zabranjena upotreba kreditnih kartica, keša, telefona, pasoša i još mnogo, mnogo toga...

 

 

makonda-tracker