(foto)

Dva gesta otkrivaju istinu: Evo u kakvim su odnosima Aleksandra Prijović i Filipova mama Zorica

0

Aleksandra Prijović slavi rođendan danas, a čestitke se samo nižu — među njima se našla i čestitka njene svekrve Zorice Nakić

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Aleksandra Prijović danas proslavlja 26. rođendan, a već godinama unazad važi za jednu od najpopularnijih na domaćoj estradnoj sceni.

 

Supruga Filipa Živojinovića i mama malog Aleksandra uspela je da do 26. godine ostvari zavidnu karijeru, uz veliki broj hitova, zasnovala je porodicu, a nekoliko detalja otkrivaju da je u kakvim je odnosima sa svojom svekrvom Zoricom Nakić.

 

 

Kao što se odlično slaže i sa Lepom Brenom, Aleksandra i Zorica takođe neguju lepe porodične odnose. Kao i prošle godine, Zorica je podelila fotografiju kojom je Aleksandri čestitala rođendan.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Dan kada si se rodila bio je najlepši trenutak u mom životu. Zahvalna sam što imam tako iskrenu, lepu i inteligentnu osobu kao što si ti. Srećan rođendan, devojčice moja. Mama te voli zauvek i najviše... — poručila je ćerki na Instagramu Aleksandrina mama Borka Mihajlović, a Zorica se odmah oglasila:

 

Srećan, najsrećniji, našoj lepoj Aleks — napisala je u komentaru Zorica Nakić.

 

 

makonda-tracker