jeste li znali?

Bila je udata za srpskog tenisera, a onda je došao krah ljubavi: Ko je Zorica Nakić, bivša supruga Bobe Živojinovića

6

Osamdesetih su uživali u ljubavi, kada su iz njihove emocije dobili i sina Filipa, ali ubrzo su se rastali i nastavili svoje živote

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Svojevremeno najpoznatiji i jedan od najuspešnijih srpskih tenisera Slobodan Boba Živojinović pao je na šarm Zorice Desnice, koja je danas udata za proslavljenog hrvatskog košarkaša Iva Nakića

 

 

Važili su za jedan od najlepših parova, pa su iz svoje ljubavi davne 1985. godine dobili sina Filipa Živojinovića. Svi su predviđali da je red da se njihova ljubav kruniše venčanjem, ali je usledio raskid. 

 

Međutim, Zorica Nakić ostala je u odličnim odnosima sa suprugom i sadašnjom Bobinom ženom Lepom Brenom. Mnogi se ne sećaju kako su Boba i Zorica izgledali kao par, a jednom prilikom se na Instagramu pojavila naslovnica jednog starog časopisa za koji njih dvoje poziraju sa sinom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

 

Zorica je nakon nekoliko godina upoznala svog sadašnjeg supruga Iva Nakića, s kojim je dobila dvoje dece Marija Nakića, koji je jedan od uspešnijih košarkaša mlađe generacije, kao i ćerku Ivu. Zorica je nakon udaje otišla u Sjedinjene Američke Države, gde se takođe posvetila svom sinu Filipu, koji se obrazovao u Hjustonu i često posećivao majku, brata i sestru. 

 

Podsetimo, Boba se oženio Brenom 1991. godine, a pevačica i Filip od početka imaju idiličan odnos.

 

 

 

 

makonda-tracker