divno

Jednim gestom ju je KUPIO ZAUVEK: Ljubavna priča Aleksandre i Filipa Živojinovića počela je SIMPATIČNIM detaljem

0

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović jedan su od najskladnijih mladih parova na domaćoj estradi, a njihova priča počela je simpatičnim gestom

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Aleksandra Prijović u srećnom je braku sa Filipom Živojinovićem, a njih dvoje imaju sina Aleksandra.

 

Jedna od najpopularnijih pevačica priznala je da ju je njen sadašnji suprug osvojio naizgled bezazlenim gestom, i to prilikom prvog dolaska u njen stan. 

 

Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da pijem i jedem, kako bi doneo kod mene u stan. Rekla sam mu da neću ništa, jer u početku, kada vam se neko sviđa, niste ni gladni ni žedni. Međutim, on je insistirao da mu kažem i ja sam rekla da pijem samo vodu. Kada sam mu otvorila vrata, videla sam da je doneo paket vode! Tim gestom me je kupio za ceo život, jer sam tada shvatila da obraća pažnju šta pričam. Pa ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu?!

 

1 / 10 Foto: Instagram

 

Aleksandra kaže da je već tada shvatila da je Živojinović idealan muškarac za nju.

 

— Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Na njemu se vidi da je dobar. Uvek mi je bilo bitno da neko ima dobru dušu, a njegove oči zrače dobrotom. To sam primetila čim smo se upoznali.

 

— Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. I danas pamtim svaki detalj te večeri, koja je bila savršena. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi — rekla je pevačica, piše Informer.

 

 

makonda-tracker