(FOTO)

Izgleda BAR 20 godina mlađe: Na NOVO izdanje Lepe Brene NIKO nije ostao IMUN

7

Na Breninom nastupu bila je i pevačica Aleksandra Prijović, a obe zvezde porodice Živojinović blistale su u crnim stajlinzima!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Lepa Brena noćas je nastupala u Beogradu, a njeno najnovije izdanje mnoge je nateralo da se zapitaju kako joj to polazi za rukom! 

 

Jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu pojavila se na svirci u fenomenalnom izdanju koje je otkrilo njeno vitko telo, a čini se da bi joj i mnogo mlađe žene mogle pozavideti na figuri.

 

 

Brena je nosila crni korset-triko, a sve to u sklopu čipkastog providnog kostima koji ne skriva mnogo. Inače, pevačica uvek ističe da pazi na zdravlje i ishranu, pa ne čudi da ovako dobro izgleda, ali ona zna i kako treba da se slika i šta će strateški da naglasi. Brena je pokazala i novu trendi frizuru: bob sa šiškama.

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na pevačicinom nastupu bila je i supruga Filipa Živojinovića, njenog pastorka, pevačica Aleksandra Prijović. Ona je iz prvog reda uživala u Breninom nastupu, a poznato je da se ove dve zvezde odlično slažu. Za Brenin nastup je i Aleksandra odabrala crni stajling i izgledala, po običaju, fantastično.

 

1 / 3 Foto: Instagram Printscreen

 

 

makonda-tracker