(FOTO)

NAJMLAĐU naslednicu dobio je sa 70 godina: Ćerka Žan Pola Belmonda je TOLIKO lepa da će vam se ZAVRTETI u glavi

1

Žan Pol Belmondo preminuo je na pragu devedesete, a iza sebe je ostavio troje dece, dok najmlađa ćerka ima samo 18 godina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni francuski glumac Žan Pol Belmondo preminuo je u 88. godini života, u svom domu u Parizu.

 

Mada je Žan Pol u mlađim danima definitivno bio miljenik žena, njegove ljubavi i brakovi nisu opstali.  

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Nakon prvog braka sa Elodi Konstanten dobio je troje dece, Patrisiju, Floransu i Pola, a velika tragedija desila se kada je ćerka Patrisija 1994. godine nastradala u požaru. Žan Pol Belmondo nikada to nije mogao da preboli.

 

Belmondo je imao emotivnu vezu sa Ursulom Andres, a usledio je brak sa glumicom i plesačicom Nati Tardivel.

 

 

Nati Tardivel upoznao je 1989. godine, a ona je tada imala samo 24, za razliku od glumca koji je bio na pragu šezdesete. Belmondo i Tardivel dobili su dete 14 godina kasnije, a u braku su bili do 2008. godine.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Iz ovog braka rodila se Stela Eva Anđelina Belmondo, koja je imala svega 5 godina kada su se njeni roditelji odlučili na razvod. U pitanju je devojka koja je očarala mnoge vanvremenskom lepotom, a čini se da je nasledila lepotu majke Nati tardivel.

 

Njih dve se skoro svake godine zajedno mogu videti na Rolan Garosu u Parizu.

 

"Ona je neverovatan poklon u mom životu. Pažljiva, nežna i tako ženstvena. Zbog izvanrednih ocena poklonio sam joj konja. Odlična je jahačica, uprkos svojim godinama, i često je pratim na turnirima. Ona je zaista radost mog života", izjavio je svojevremeno Žan Pol Belmondo.

 

 

makonda-tracker