ljubavna priča

Slavni bubnjar Rolingstonsa čitavog života voleo je samo jednu ŽENU: Čarli Vots je u BRAKU proveo više do PET decenija

0

Vest da nas je napustio slavni roker, tokom jučerašnjeg dana potresla je publiku.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Proslavljeni bubnjar Čarli Vots napustio nas je u 80. godini, a kako javljaju britanski mediji smrt je nastupila u bolnici u Londonu. Do poslednjeg momenta porodica je bila u njega, što mu je veoma značilo.

 

Iako je sa legendarnim sastavom "The Rolling Stones" od 1963. godine oduševljavao publiku širom sveta, Čarli sebe nije video tipičnim rokerom raskalašnog načina života, već je nakon koncerata i svirki odlazio sam u hotelsku sobu, za razliku od kolega koji su bili oduševljeni saznanjem da ih s osmehom očekuju burne noći sa obožavateljkama.

 

Suprugu Širli An Šeperd upoznao je tokom studija na fakultetu primenjenih umetnosti. Vots je studirao grafički dizajn, dok je Širli bila brucoš na odseku za vajarstvo. Nakon godinu dana profesionalnog angažmana u čuvenoj grupi, ovaj par je odlučio da se zavetuje na večnu ljubav, a četiri godine kasnije postali su roditelji devojčice Serafine Vots.

 

Čarli Vots
foto: Profimedia

Njihovu ljubav nije uspela da uzdrma Čarlijeva poseta Plejboj vili - Huja Hefnera, gde su Rolingstonsi nastupali na privatnoj zabavi. Bubnjar je bio siguran da ga dame lakog morala nimalo ne interesuju, već isključivo porodična sreća.

 

Bračna idila potrajala je do sredine osamdesetih godina, sve dok Vots nije pao na čari opojnih supstanci i alkohola. No, uspeo je da se nakon nekoliko godina lečenja vrati starom načinu života, a Širli mu je oprostila.

 

Votsovi su živeli u Devonu, gde su na imanju posedovali farmu konja,  a naslednica Serafine podarila im je unuku Šarlot, početkom 1996. godine. Njihova sreća trajala 57 godina, čime su dokazali da istinska ljubav nema granice.

 

Čarli je sa kolegama do početka pandemije virusa korona nastupao širom sveta, sve to ovog nemilog trenutka.

 

 

 

 

 

makonda-tracker