cifra od koje zastaje dah

SVI SU ŽELELI MOĆNI KUPAĆI KOSTIM BONDOVE DEVOJKE: On se našao na aukciji, a bogataši će ponuditi mnogo novca!

0

Ursula Andres je ovu kultnu ulogu odigrala u prvom filmu o Džejmsu Bondu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ursula Andres koja je glumila Bondovu devojku u seriju "Dr. No", prvom Bondovom filmu nosila je bikini koji je ostao dobro upamćen. Bikini u boji slonovače naći će se na aukciji u Los Anđelesu, a procenjena cena mu je do 500.000 dolara.

 

Andres je u filmu iz 1962. glumila Hani Rajder koja traži predmete na plaži i bila prva Bondova devojka, fotografisana je kako izlazi iz okeana u bikiniju, držeći školjku i dok su joj korice za nož bile opasane o bokove.

 

foto: Profimedia

 

Prema njegovim rečima, Urusla je bila ta koja je pomogla bikinijima da postanu mejnstrim, započevši fenomen Bond devojke. Andres je prvo prodala bikini na londonskoj aukciji 2001. godine.

 

Ostali predmeti uključuju pidžamu Rodžera Mura sa monogramom iz filma "Živi i pusti druge da umru", koja se procenjuje na između 10.000 i 15.000 američkih dolara, zatim siva jakna sa potpisom koju je nosio zlikovac Ernst Blofeld u filmu "Dijamanti su večni", koja se procenjuje na između 20.000 i 30.0000 dolara, i smaragdni ogrtač Džejn Sejmur iz filma "Živi i pusti druge da umru", procenjene na između 60.000 i 80.000 dolara.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker