presrećni

Navijači ga zovu BOMBARDER, a ona dodaje — MEKOG SRCA: Ova lepotica je supruga zlatnog Dušana Mandića

0

Srce jednog od najistaknutijih igrača srpske vaterpolo reprezentacije je, na žalost navijačica, osvojeno odavno

foto: Instagram
foto: Instagram

Vaterpolista Dušan Mandić (27), koji je juče sa srpskom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju u Tokiju, srećno je oženjen lepom Slađanom, s kojom ima ćerkicu Lenku.


Dušan me iz godine u godinu čini sve ponosnijom. Puno mi je srce kada vidim da je ispunio svoj cilj. Lenka voli da imitira tatin šut. Ponekad joj se desi da aplaudira i kada protivnički igrač da gol, ali još je mala, pripremićemo je da bude tatin najglasniji navijač — otkrila je Slađana za Blic.


Iako je Mandić u bazenu oštar i vatren, njegova izabranica ističe da je privatno daleko nežniji.

 

Dušan Mandić
foto: Instagram

Dušan je veoma pažljiv, osećajan i suprug i otac. Kada je takmičenje u toku, svoju nežnu stranu stavi u drugi plan. Ove Olimpijske igre su bile specifične, nakon polufinalnog meča se desio taj emotivni govor o kojem svi pričaju. Tokom meča smo videli veliki broj sramnih odluka i poteza, Dušan je sve držao u sebi, istrajao i na kraju se desilo to što ste videli. Kada igra za svoju državu, uvek igra sa još većim žarom za pobedom. Često čujemo nadimak za Dušana: Bombarder, a ja bih dodala na to: bombarder mekog srca — kaže Slađana.


Porodica Mandić je, inače, za Dušana navijala u zavičaju, u Zapadnoj Srbiji, i to u velikom stilu.

 

Dušan Mandić
foto: Instagram

Trenutno se svi nalazimo u zavičaju, u Zapadnoj Srbiji, na Drini. Utakmicu smo gledali u dvorištu, celo naselje se orilo od našeg navijanja. Okupili smo se, upravo pravimo roštilj, i red je da nazdravimo! Spakovala sam mu flašu domaće rakije da ponese u Tokio. Ne sumnjam da su je već probali — rekla je ponosna supruga našeg olimpijca nakon finalnog meča.


Ona je otkrila i šta je prvo što joj je Dušan rekao nakon utakmice.

 

Dušan Mandić
foto: Instagram

Prvo što je pitao bilo je: "Gde je moje zlato?" (Misleći na ćerku Lenku). Ja sam se tu našalila kako ima jedno zlato već okačeno oko vrata, a drugo zlato ga čeka kući da dođe. Presrećan je, ovo takmičenje je dosta emotivnije od preostalih jer čak sedmorica igrača napušta reprezentacuju. Vreme je da se slavi i odmara, a onda se okreće novim izazovima i početku sezone u VK Novi Beograd — ispričala je.


 

 

makonda-tracker