bodri je

DO SAMOG KRAJA uz nju: Futa je bio velika podrška Marini Tucaković i kad je bilo najbolje i kad je bilo najteže

2


"Mama estrade" godinama se borila protiv opake bolesti hrabro i uporno, a u toj bici najveća podrška bila joj je porodica

foto: Youtube Printscreen, Ko sam tebi i šta sam sebi
foto: Youtube Printscreen, Ko sam tebi i šta sam sebi

Uz bezvremenske hitove koje je iznedrila Marina Tucaković decenijama se veseli, nekad leče rane i boli, ali i dočekuju brojni bitni datumi.

 

Mama estrade, kako je mnogi zovu, našla je put do ljudske duše, a dok je mnoge pevače usrećila svojim darom, ona je svoju sreću pronašla pored supruga Aleksandra Fute Radulovića, koji joj je decenijama bio bezrezervna podrška i uporište.


Jedno drugom su pružili veliku podršku, ali i utehu kada im je sin Miloš iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša, a Marina je u više navrata pričala kako bi joj jedina želja bila da se vrati u prošlost i zagrli sina.

 

Marina i Aleksandar dobili su još jednog naslednika Milana, koji poput roditelja ima dar za pisanje i sarađivao je sa svojom slavnom majkom, a bio joj je velika podrška kada je saznala da ima kancer.

 

 

Da sam dobro — nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja — pričala je Marina medijima i otkrila da je sa suprugom prolazila kroz dobro i loše, ali od njihovih malih rituala i maštanja nisu odustajali:


Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto, o tome maštam, da putujemo negde daleko.

 

Kompozitorka je u više navrata javno ispričala da joj je upravo Futa bio najveći oslonac, kao i da je ni u jednom trenu nije napuštao.

 

Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila, pa ja njega slušam, bodri me stalno.

 

 

makonda-tracker