ljubavna priča koja traje

DECENIJAMA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPKINJA: Evo ko je čovek koga je zavolela očaravajuća Nataša iz Žikine dinastije

1

Nataša iz "Žikine dinastije", Dragana iz "Metle bez drške", Vesna iz "Jagoda u grlu", Ester iz "Bala na vodi"... U kojoj god ulozi da se pojavila, Gala nas je ostavljala bez daha svojom lepotom.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Glumica Gala Aleksić prvi put je pred kamere stala kao dvanaestogodišnjakinja i svojim šarmom i lepotom obeležila jednu eru jugoslovenske kinematografije. Ona je ostavila dubok trag u brojnim filmovima i serijama, a jedan od projekata koji je za nju lično bio najznačajniji bila je serija "Metla bez drške", jer se ispostavilo da je jedan od režisera — ljubav njenog života.


U pitanju je Vladimir Aleksić, za kog se Gala kasnije udala i kojim je zasnovala porodicu, odnosno dobila sinove Demijana i Pavla.

 

Ona je po udaji promenila prezime i danas je Gala Aleksić, ali je publika i dalje pamti po devojačkom prezimenu.


Ljudi me pamte kao Galu Videnović, a godinama sam Aleksić. Ali i dalje sam ista osoba. Ne sećam se da su me nedavno potpisali kao Videnović. To mi ne smeta. Naprotiv, zabavlja me — odgovorila je ona jednom prilikom na pitanje novinara smeta li joj to što je često predstavljaju pod prezimenom Videnović.

 

Gala Videnović, Gala Aleksić
foto: Damir Dervišagić


Ona je tada istakla i da su tri vrlo jednostavne stvari zaslužne za njenu bračnu sreću.


Da svi imaju brak kao naš, procenat razvoda u Srbiji bio bi drastično manji. Ne mogu da vam odam kompletnu tajnu, ali postoje tri važne stavke: komunikacija, poštovanje i ljubav. Zvuči jednostavno, zar ne? Probajte — rekla je lepa glumica.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen


Glumica je svojevremeno zapostavila karijeru, odnosno napravila pauzu kako bi se posvetila porodici, a dugo je živela na relaciji Srbija-Australija i Srbija-Amerika. Na našim ekranima se ponovo pojavila u seriji "Andrija i Anđelka" 2016. godine, a zatim i u seriji "Pet".


 

 

makonda-tracker