(FOTO)

Čik pogodite zbog čega! Rođendanska fotografija princa Džordža potpuno je RAZORUŽALA i OPČINILA svet

0

Princ Džordž od Kembridža danas puni osam godina, a nije ni čudo što svi komentarišu da je slika i prilika svog oca Vilijama. Dovoljno je samo pogledati njegovu najnoviju fotografiju!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najstariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton, treći u redu za presto, princ Džordž od Kembridža, danas proslavlja osmi rođendan! Njegova mama je do sinoć ostala kasno budna, a detalji pripreme za proslavu prvenca Kejt i Vilijama potpuno će vas raznežiti.

 

Otkako je mali Džordž došao na svet, ni britanska ni svetska javnost nisu prestale da prate svaki njegov korak. Ovaj dečak nedavno je bio tema svih svetskih medija, s obzirom na to da je poznato da obožava fudbal. On je sa mamom i tatom pratio Evropsko prvenstvo u fudbalu, a prisustvovao je nekolicini utakmica na stadionu Vembli, gde smo imali prilike da vidimo njegove tako simpatične reakcije na pobedu i poraz Engleske.

 

Ipak, mali elegantni princ je samo jedan dečak, i to jako veseo! Od danas osmogodišnjak, Džordž je prava slika i prilika svog tate Vilijama. Kako je poznato da njegova mama obožava fotografiju, portreti njene dece zaista su profesionalni, a poslednji u nizu je podelila  zvanična Instagram stranica vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

 

"On izgleda kao tata Vilijam", glasi većina komentara, a nema sumnje da je nasledio tatin šarmantni osmeh.

 

U galeriji pogledajte još Džordžovih novih i starih, ali neodoljivih fotografija:

 

1 / 17 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker