NIKAD ISKRENIJI

"PONAŠAO SE PREMA MENI KAO..." Princ Hari OGOLIO dušu i otkrio kakve TRAUME ima zbog Čarlsovog vaspitavanja

4

Princ Hari dao je jedan intervju u kome je otkrio da je, zapravo, želeo da ode od Vindzorovih godinama pre nego što je sreo Megan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

On je odao i potpuno nepoznate detalje vezane za odnos sa ocem, princom Čarlsom.

 Ponašao se prema meni onako kako su se njegovi roditelji ponašali prema njemu — rekao je Hari.

 

Odnos Čarlsa sa njegovim roditeljima, kraljicom Elizabetom i pokojnim princom Filipom, bio je zategnut, a sve to uticalo je i na njegov odnos sa sinom. Hariju je to toliko smetalo da je priznao da je već u ranim dvadesetim godinama života počeo da razmišlja da napusti porodicu. Kako tvrdi, supruga Megan Markl bila mu je samo dodatna motivacija.

 

 

Hari je priznao da je želeo da prekine "ciklus" u okviru porodice kada je shvatio da je odraz roditeljstva njegovog oca u stvari rezultat njegovog sopstvenog odgajanja.

— Nikada nisam znao za to, a onda sam odjednom počeo sastavljati delove slagalice: ovo je mesto gde je išao u školu, to se dogodilo, znam to o njegovom životu, takođe znam da je to povezano s njegovim roditeljima, pa to znači da se prema meni ponašao onako kako se ponašalo prema njemu, pa kako to mogu promeniti prema svojoj deci? — pitao se princ Hari.

 

1 / 10 Foto: Profimedia

Dodao je:

 

— I evo, preselio sam celu porodicu u SAD, to nije bio plan, ali ponekad morate doneti odluke i staviti porodicu i svoje mentalno zdravlje na prvo mesto."

 

Princ Hari je svoj život nazvao "mešavinom Trumanovog šoua i zoooškog vrta", kao i da ga je Megan uveravala da nije želela da bude princeza. Tvrdi i da je sada srećan jer drži glavu uspravno, živi drugačije, a misli da je teret pao i sa njegovih i sa Meganinih ramena. 

 

 

makonda-tracker