video

SAMOUVERENOST JE SVE! Madona oduševila fanove snimkom na kom njen sin ponosno šeta u haljini

3

Iako bi ovakav video ranije bio smatran kontroverznim i nečim što bi moglo da podeli javnost, pored njega ne prestaju da se nižu isključivo pozitivni komentari

foto: Instagram
foto: Instagram

Malo je poznato da je kraljica popa Madona, pored toga što je jedna od najvećih muzičkih zvezda proteklih decenija, ponosna mama čak šestoro dece. Pored dvoje bioloških — Lurdes i Roka, Madona je usvojila Dejvida, Mersi, Estere i Stel.


Jedan od najzastupljenijih u medijima je petnaestogodišnji Dejvid Banda, kog su Madona i njen tadašnji suprug Gaj Riči usvojili nakon posete jednom sirotištu u Malaviju 2006. godine. Pevačica često deli fotografije i snimke svog sina, a pre dva dana je podelila i jedan na kom vidimo Dejvida kako šeta po kući u dugačkoj košulji-haljini brenda MAE.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)


Samouverenost je sve — napisala je ponosna Madona.

 

"Bože, koliko ga volim", "Kakav hod", "Dejvid je predivan", "Vrlo je lep"... komentari su pored ovog snimka, a negativnih gotovo da nema. Mi smo, štaviše, naišli samo na jedan, u kom jedan Madonin pratilac kritikuje pevačicu tvrdeći da presvlači decu kao lutke.


Ovaj dečak poznat je kao neko ko se ne stidi kamera, odlično se zabavlja sa svojom majkom pred njima. Istakao se i kao odličan fudbaler, pa je tri godine igrao za niže kategorije čuvene portugalske Benfike, a nedavno je prešao u Juventusovu fudbalsku akademiju u Los Anđelesu.

 

 

 

makonda-tracker