6 godina niko nije znao istinu

KAKVA BRUKA KRALJICE POPA! Madona optužena za najbizarniju KRAĐU za koju smo do sad čuli, tiktokeri besni na nju

0

Pre šest godina, Madona je na Instagramu objavila fotografiju koja ni po čemu nije delovala posebno, a sada je ponovo u centru pažnje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka pevačica i nekrunisana kraljica pop muzike Madona (62) možda ima mogućnost da sarađuje s najuspešnijim svetskim umetnicima kada je reč o fotografiji, ali umesto da se obrati nekom od njih da bi ostavila utisak ona je, makar prema tvrdnjama jedne devojke, odlučila da ukrade njenu fotografiju!


Naime, zvezda društvene mreže Tik Tok Amelija M. Goldi (28), kaže da je Madona u nekom programu za uređivanje fotografija "zalepila" svoje lice na njenu fotografiju i potom je objavila na Instagramu. U pitanju je fotografija na kojoj pevačica pozira podignutih nogu u mini-suknji pepito dezena, majici benda Joy Division i kratkim čizmama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Madona ju je na Instagramu podelila još 2015. godine, dok je promovisala svoj album Rebel Heart. Goldijeva tvrdi da je u pitanju njena fotografija i da je pevačica samo zamenila njeno lice svojim, kao i da je najpre mislila da je u pitanju šala na njen račun — da bi potom shvatila da ju je Madona lično podelila na svom zvaničnom i verifikovanom nalogu!

 

Amelija M. Goldi
foto: tik tok

Pokušala sam dvaput preko Instagrama da stupim u kontakt s njenim timom, ali bez odgovora. Svakako bih se nasmejala i rekla bih im da mi sve to laska, ali da bih volela da sam potpisana ispod fotografije — ističe Goldijeva.

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) ##ohno ##madonna

♬ Oh No - Kreepa

Madona se još uvek nije oglasila povodom ovih optužbi, a ako pitate korisnike Tik Toka kraljicu popa treba da bude sramota, pa je jedan od komentara na pevačicin račun "Užasan fotošop, a ti si užasan lopov".


 

 

makonda-tracker