iskrena je

"MI SMO POTPUNO RAZLIČITE OSOBE, RECEPT ZA BRAK NE POSTOJI": Amidžićeva žena otkriva porodične detalje, koje nismo znali

3

Danijela i Ognjen su više do deset godina zajedno, a u braku su dobili sina Matiju.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Manekenka i preduzetnica Danijela Dimitrovska Amidžić nedavno je sa suprugom Ognjenom i sinom Matijom bila na zasluženom odmoru u Hurgadi, te je sada otkrila kako su se proveli.

 

"Fenomenalno nam je bilo! Iskoristili smo Matijin raspust i praznike kako bismo malo otputovali i napunili baterije. Uživali smo maksimalno i svima nam je bilo jako potrebno da se posle cele prošlogodišnje situacije sa koronom malo revitalizujemo, i mentalno i fizički" - rekla je za "Blic".

 

S obzirom na to da je godinama u skladnom braku sa Ognjenom, istakla je da li postoji neka posebna tajna ili recept za dugovečnost zajednice.

 

"Recept za brak ne postoji. Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Kao i svaki brak, tako i naš ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, da radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Ne ispravljati partnera, već raditi na sebi. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog. Ne volim da generalizujem, da dajem recepte, da sudim. Svako treba da radi po svom osećaju. A onda jednog dana kada prevalite put preko 30 godina zajedničkog života, onda ćete znati da li ste u tome uspeli. Ali opet je svaki brak jedinstven i ima svoj recept za uspeh."

 

Ognjen Amidžić, Danijela Dimitrovska
foto: Sonja Spasić

Na pitanje da li se uvek dobro slaže sa suprugom, Danijela je kao iz topa odgovorila.

 

"Mi smo potpuno dve različite osobe. Međutim, dokaz smo da se suprotnosti privlače i dopunjuju. Ognjen je opušten i ume da smiri moju krutost, dok sam ja tu da njega vratim u realnost ako se previše opusti."

 

Naslednik Matija je krenuo u školu, a kako oni sada imaju više vremena, Danijela je istakla da li planiraju proširenje porodice.

 

"Više je faktora koji utiču na to. Nije baš da je lutrija, pa da nešto biramo. Ni kada sam bila trudna sa Matijom nismo mnogo o tome razmišljali", završava manekenka.

 

 

 

makonda-tracker