evo šta mu je rekao tad

VOLEO GA JE, ALI... Tek sad je otkriveno kako je princ Filip reagovao na Harijevo istupanje, ali i intervju sa Oprom

1

Princ Filip nedavno je preminuo, a poznato je da je obožavao svoje unuke, kao i oni njega! Tek sada je otkriveno kakvo je zapravo mišljenje imao Filip o istupanju princa Harija iz porodice, odustajanju od zvaničnih dužnosti, ali i o intervju sa Oprom Vinfri, o kome i dalje bruji čitav svet.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Filip je smatrao da je intervju čista ludost i da ništa dobro iz toga ne može izaći. Isto tako, bio je tužan zbog Harijeve odluke da napusti svoje kraljevske dužnosti i preseli se u Ameriku.

 

Filip mu je rekao tada da to nije dobro ni za Veliku Britaniju, niti za porodicu, ali sa žaljenjem i zaključivši kako je, ipak, u pitanju njegov život, poručio mu je da ga živi kako misli da treba.

 

Megan Markl, Megan Markl i princ Filip
foto: Profimedia

Biograf princa Filipa sve ovo je ispričao za Dejli Mejl:

 

"Vojvodi od Edinburga bilo je žao što su se stvari tako odvile, posebno jer je od njega Hari nasledio titule generala i kapetana marinaca, pa se odrekao njih. 64 godine je Filip radio taj posao, a Hari jedva 20 meseci. Vojvoda nije mislio da je Harijeva odluka ispravna. Rekao mi je jednom da ljudi moraju da vode život kako misle da je najbolje i zato ga je na kraju podržao". 

 

"To što je intervju prikazan dok je bio u bolnici nije mučilo Filipa, već zaokupljenost Harija i Megan sopstvenim problemima i spremnost da o njima razgovoraju u javnosti. Njegovo pravilo bilo je da se javno ne govori o privatnim stvarima i sigurno je to podelio i sa unucima. Ipak, Harija je voleo i smatrao je da je dobar čovek".

 

 

makonda-tracker