ovo je mnogima upalo u oči

TRUDNOĆA NIJE RAZLOG: Evo zbog čega Megan Markl zaista nije otputovala na sahranu princa Filipa ― i MNOGE će iznervirati

1

Megan Markl nije želela da putuje u Veliku Britaniju, čak ni zbog tako važnog povoda kao što je smrt princa Filipa, ali imala je svoje razloge i nijedan se ne odnosi na trudnoću, kako se pisalo

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U subotu, 17. aprila, biće održan poslednji ispraćaj princa Filipa, koji je nedavno preminuo u 100. godini, a princ Hari, njegov unuk otputovao je u Veliku Britaniju ovim tužnim povodom.

 

Njegova supruga Megan Markl pak ostala je kod kuće u Montesitu.

 

Mada su isprva strani mediji preneli da Megan ne dolazi zbog trudnoće i po preporuci lekara, isplivali su pravi razlozi njenog odsustva sa ovog tako važnog događaja za kraljevsku porodicu.

 

Njeni prijatelji, najpre, kažu da su Megan i Filip imali poseban odnos i da ga je vojvotkinja od Saseksa veoma volela.

 

Megan Markl, Megan Markl i princ Filip
foto: Profimedia

 

Međutim, njena majka Dorija Ragland insistirala je na tome da Megan ostane u Americi i da ne rizikuje svoje zdravlje, jer je stres poslednje što joj treba.

 

Megan, ipak, smatra da bi njeno prisustvo zasenio ceo događaj! Ona tvrdi i da ništa neće promeniti njen odnos sa kraljicom Elizabetom, za koju misli da je razume i da želi da bude na sigurnom zbog deteta. Osim toga, Megan je dodala i je ovo vreme da Hari izgladi odnose sa ocem i bratom.

 

Poseta Velikoj Britaniji princa Harija je prva otkako se odrekao dužnosti. Trenutno se nalazi u karantinu, a na aerodrom Hitrou sleteo je pre nekoliko dana.

 

 

makonda-tracker