KO BI REKAO?!

SLOMILA SE, ZAPLAKALA I REKLA MU — SVE: Susret princa Harija i Kejt Midlton o kojem je brujala Velika Britanija

1

Dobro je poznato koliko je vojvotkinja od Kembridža godinama bila bliska sa svojim deverom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U prilikama u kojima su se prinčevi Vilijam i Hari i Kejt MIdlton godinama pojavljivali zajedno nikada nije izgledalo kao da se Vilijamov mlađi brat oseća kao "treći točak". Mladi članovi kraljevskeporodice uvek su delovali složno, a nežna i bliska bratsko-sestrinska veza između Kejt i princa Harija bila je očigledna.

 

Ipak, otkako se princ Hari oženio, on više nije bio toliko blizak ni s bratom, a kamoli sa snahom, a prošle godine u ovo vreme je svet bio šokiran kada je objavljen snimak prvog javnog susreta princa Harija i njegove supruge Megan Markl s Vilijamom i Kejt Midlton nakon što su Hari i Megan saopštili da napuštaju kraljevsku porodicu.

 

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža ušli su u Vestminstersku opatiju, jedva pogledavši Saseksove, a Kejt ih je, štaviše, potpuno ignorisala. Sudeći po vestima koje su usledile, ona ipak nije bila toliko kamenog srca — naprotiv.

 

1 / 8 Foto: Profimedia, ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Izvor blizak kraljevskoj porodici izjavio je nakon ovog susreta za novozelandski Woman's Day da je Kejt Midlton, dok su Hari i Megan nedavno boravili u Engleskoj, razgovarala nasamo s deverom.

 

Kejt je znala da joj je to poslednja prilika da kaže kako se oseća bila je neverovatno emotivna. Navodno se borila sa suzama dok je pričala o tome koliko joj je teško pao manjak komunikacije i kontakta s oboje pre i nakon što su se preselili u Kanadu i koliko su se (Vilijam i ona) osećali kao da su odsečeni iz Harijevog i Meganinog života — ispričao je izvor.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Ona je, dodaje izvor, rekla princu Hariju da se oseća "kao da je izgubila brata".


I sagovornik magazina Vanity Fair upućen u odnose u kraljevskoj porodici istakao je da se Kejt Midlton teško nosila s time što su se Saseksovi udaljili od njenog supruga i nje.


Bili su tu samo ona, princ Vilijam i princ Hari kao "srećni trio", a sad je tužna što je sve ispalo ovako — istakao je izvor.

 

 

makonda-tracker