veliko iznenađenje

PRINC HARI NAŠAO POSAO U POZNATOJ KOMPANIJI: Radiće kao motivator na poljima fitnesa i mentalnog zdravlja!

3

Princ Hari je objasnio razloge pristupanja ovoj kompaniji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari uspeo je da nađe odgovarajući posao, zbog čega je veoma zadovoljan, a u pitanju je kompanija koja radi na poljima treninga i mentalnog zdravlja "BetterUp Inc".

 

"Velika je čast i uzbuđenje da vam predstavimo našeg prvog CIO (Chief Impact Officer): Princ Hari, vojvoda od Saseksa. Dobili smo veliki priliv energije i inspiracije od njega. On je pravi građanin sveta koji je posvetio život pomažući ljudima, pogotovuo onima sa problemima u oblasti mentalnog zdravlja.", izjavio je Aleksi Robišo i nastavio.

 

"Kao član BetterUp izvršnog tima, princ Hari će proširiti ono što već radi godinama dok inspiriše i uči našu zajednicu o bitnosti preventive mentalnog zdravlja, kao i važnosti mentalnog fitnesa i ljudskog potencijala širom sveta."

 

Princ Hari je objasnio razloge pristupanja ovoj kompaniji.

 

"Kao prvo, veoma sam uzbuđen što sam se priključio ovom timu i zajednici. Hvala vam na dobrodošlici. Čvrsto verujem da se treba fokusirati na mentalne vežbe koje otključavaju naš potencijal i prilike za koje nismo ni znali da postoje unutra nas samih."

 

Ono što sam naučio u svom životu je moć da se bol transformiše u svrhu. Tokom decenije u vojsci, naučimo sam da se ne gradi sam fizička istrajnost već i mentalna.

 

U svojoj novoj ulozi fokusiraću se na nekoliko bitnih stvari: "biću advokat za mentalni fitnes i podizati svest o tome, voditi društvenu misiju i uticaj kompanije, pomagati u ostvarenju vizije i širiti svetsku zajednicu BetterUp kompanije.

 

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

 

makonda-tracker