njen blog otkriva

NIJE GOVORILA ISTINU OPRI VINFRI: Postoje dokazi da je Megan Markl odmalena maštala da postane deo kraljevske porodice!?

2

Ovu informaciju potvrdili su njeni prijatelji, koji su priče o princezi Dajani i ostatku porodice slušali upravo od nje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako je Mekan Markl tvrdila u poslednjem intervjuu da je malo znala o kraljevskoj porodici, ispostavlja se da to nije istina, jer je odmalena maštala da postane princeza, a pratila je i venčanje Kejt Midlton i princa Vilijama, što je opisala na svom blogu "The Tig Megan".

 

"Čini se da odrasle žene zadržavaju tu maštariju iz detinjstva. Pogledajte samo pompu i okolnosti oko kraljevskog venčanja i beskrajan razgovor o princezi Kejt", bila je iskrena.

 

Neki od njenih prijatelja iz detinjstva ističu kako je bila veoma zainteresovana za kraljevsku porodicu tokom odrastanja, naročito ju je fascinirala Harijeva majka Dajana.

 

Ninaki Pridi rekla je za "The Sun", da joj je bila želja da je porede upravo sa Lejdi Di.

 

princeza Dajana
foto: Profimedia

Ove nedelje britanski mediji pisali su kako su Megan i Hari imaju oko 100 miliona funti, jer je vrednost vile sa devet spavaćih soba, koju su prošlog leta kupili u Kaliforniji, porasla.

 

Imanje koji su kupili u Montesitu za 14.65 miliona dolara u junu 2020. godine sad bi moglo da vredi tri puta više, prema agentima za nekretnine iz tog područja.

 

Megan Markl
foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker