OVO VEROVATNO NISTE ZNALI

KAD SU RASKINULI — TATA JE POMOGAO DA SE POMIRE: Ćerka pokojnog Desimira Stanojevića udata je za OVOG poznatog glumca

0

Kako je glumac svojevremeno istakao, imao je sreću što je njegova ćerka u braku s njegovim mlađim kolegom, pa je uvek imao o čemu da priča sa zetom

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Među onima koji su novinarima pre godinu dana potvrdili vest koja je potresla Srbiju — da je preminuo glumac Desimir Stanojević — našao se i njegov mlađi kolega i zet Zoran Ćosić.

 

Nemam komentar, prosto sam veoma emotivan u ovom trenutku i nisam sposoban da pričam. Potresen sam i tužan. Jutros je umro, to je sve što imam da kažem — istakao je on za Blic.

 

Pokojni Stanojević i suprug njegove ćerke Nine odlično su se slagali, a Desimir je jednom prilikom ispričao da je tako bilo od prvog dana.

 

 

Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa — objasnio je Stanojević.

 

Zoran Ćosić
foto: Aleksandar Jovanović Cile

On se prisetio kako je, kada su Nina i Zoran dok su se zabavljali, u jednom trenutku raskinuli, a on je odlučio da mlađeg kolegu pozove na slavu, nakon čega je usledilo pomirenje.

 

 

Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno — pričao je Stanojević.

 

Desimir Stanojević
foto: Marina Lopičić

Sanja, druga glumčeva druga ćerka, udata je za čoveka iz sasvim druge branše.

 

Sanja je izabrala Marka Kanačkog, čija su interesovanja i privatno i poslovno vezana za tehniku, računare i ostale uređaje koji meni nisu bliski. Dobio sam odgovornu osobu koja može da mi, bez mnogo ubeđivanja da to mogu sam da naučim, sredi računar, mobilni — rekao je jednom prilikom glumac.

 

 

makonda-tracker