otišao je prerano

DESKOVE KOLEGINICE IZ "SREĆNIH LJUDI“ ŠOKIRANE: Tanja Bošković nije u stanju da govori, Snežana Savić zatečena vešću

0

Lik Vukašina Golubovića, po kojem šira publika pamti pokojnog glumca, obeležile su ljubavi s likovima koje su odigrale dve velike dive srpskog glumišta

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Snežana Savić, koja je igrala Malinu Vojvodić, ljubavnicu Vukašina Golubovića, šokirana je zbog ove tužne vesti i ističe da nije znala da njen dragi kolega boluje od nečega.

 

Nisam to znala, ne znam ni znala da je bio bolestan, ako je od bolesti preminuo. Stvarno sam zatezečena, dogovarali smo se Desimir i ja da radimo predstavu, bila sam u procesu rada kada smo se dogovarali i povodm njegovog filma na Niškim susretima. Letos sam se poslednji put čula sa njim. Trebao je da dođe do pozorišta. Mnogo mi je žao, saučešće porodici. Bili su jako vezani on i njegova supruga Nada — izjavila je Savićeva za Blic.

 

foto: Youtube/printscreen

 

Ona je istakla da će se Stanojevića sećati po njegovom daru i vedrom duhu.

 

Pamtiću ga po ulogama, bio je šarmanatan, znao je da se šali, lepo je pevao. Gledala sam njegovu predstavu na Terazijama. Izvanredan i vrlo darovit glumac — istakla je.

 

Tanja Bošković, koja je u seriji „Srećni ljudi“ igrala lik Lole, Vukašinove supruge, bila je toliko zatečena da nij mogla da da izjavu.

 

Gospode Bože i spasi. Jako mi je žao. Veoma mi je žao. Ne mogu o ovome da pričam — rekla je glumica kroz suze.

 

 

makonda-tracker