uživaju

ČEKAJU TREĆE DETE I ŽIVE U IDILI: Ova prelepa mlada glumica je supruga glumca Branka Jankovića!

3

Popularni glumac godinama je u skladnom braku s mlađom koleginicom

foto: ntonio Ahel/ATAImages
foto: ntonio Ahel/ATAImages

Glumac Branko Janković, kog je najšira publika upamtila i zavolela zahvaljujući njegovoj ulozi u seriji "Vojna akademija", godinama uživa u porodičnoj idili s pet godina mlađom koleginicom Natašom Janković.


Nju smo gledali u serijama "Jutro će promeniti sve", "Preživeti Beograd", "Urgentni centar"...


Čekam treće dete. U petom je mesecu. Deca su nam ostala na selu. Tamo je lepo vreme, neki vetar duva. Oni tamo uživaju. Puštaju zmajeve, živopisno je ― rekao je kroz osmeh Branko.

 

On je u jednom intervjuu otkrio da, kada borave u Beogradu, nemaju mnogo pomoći i zjedno od njih dvoje uvek je s mališanima.

 


 

Nas dvoje smo u Beogradu maltene sami, pa uvek gledamo da se organizujemo tako da jedno od nas bude kod kuće sa decom. Oboje radimo sve, od presvlačenja, hranjenja, kupanja, uspavljivanja i šetanja dece do pravljenja ručkova i pospremanja kuće. Malo mi je bilo neobično u početku sa Koviljkom, jer je devojčica, ali navikao sam se i na to. Ona obožava muziku, čim čuje taktove omiljenih dečjih pesmica počne da se smeši. Najviše voli “Ulovio Toma soma”. Prva reč joj je bila “tata” ― ispričao je za magazin Gloria.

 

Glumica Tamara Dragičević, koja u "Vojnoj akademiji" igra suprugu Brankovom liku, podelila je pre izvesnog vremena selfi za koji je pozirala s ovim srećnim parom i našalila se:

 

S dve žene.

 

 

 

makonda-tracker