presrećni

OPROSTIO KRUPNE GREŠKE, POKAZAO LJUBAV ZA KAKVU NIJE ZNALA DA POSTOJI: Ovo je suprug Nataše Aksentijević

0

Jedno od najsimpatičnijih domaćih TV lica godinama je u srećnom braku

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, pa se o njemu ne zna previše.


Ona je već godinama u braku s Dušanom, s kojim ima dvoje dece, a jednom prilikom je ispričala da nije verovala da u stvarnom životu može da postoji takva ljubav.


Kada mi je oprostio neke stvari, tada me je potpuno oborio s nogu. Mislila sam da tolika ljubav i razumevanje postoje samo u knjigama, a onda sam shvatila da sam ja srećnica koja to ima. Za mene je to bilo iznenađujuće. Znam da bi vama novinarima sada bilo najbolje kada bih rekla da mi je oprostio prevaru, ali nije to bilo posredi — rekla je ona za Story.

 

Nataša Aksentijević, Nataša DNK
foto: Instagram

Kako je Nataša objasnila, njen suprug je najbolji u svemu što radi i "ludački" su se zaljubili jedno u drugo.


Normalan odnos nastao iz ljubavi, u kome sve funkcioniše savršeno. Ludački sam se zaljubila u svog muža i on se ludački zaljubio u mene. Shvatila sam da on sve što radi - radi najbolje i da želim da se udam za njega. Bez trunke interesa, ne samo onog materijalnog, već i svakog drugog. Žene se udaju da ne budu same, da imaju nekog... A to ne može da funkcioniše. Bolje i zdravije je biti sam i srećan, nego sa nekim i nesrećan — istakla je Nataša.

 

 

 

makonda-tracker