uživaju

GODINE PROLAZE, A ONI SVE ZALJUBLJENIJI: Nina Janković uputila simpatičnu poruku suprugu i sve raznežila

0

Jedna od najlepših srpskih glumica je, na veliku žalost muškog dela njenih obožavalaca, zauzeta — već šest godina je u srećnom braku i zaljubljena je do ušiju!

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Nina Janković (32) zvezda filma "Montevideo, Bog te video!", serija "Ubice mog oca" i "Mama i tata se igraju rata" i više hit predstava poznata nam je pod ovim imenom, ali je ona 2014. godine njemu dodala i prezime Dičić.


Jedna od najlepših Srpkinja od tada je u srećnom braku s ekonomistom Matejom Dičićem, inače bratom od ujaka njene prijateljice i koleginice Tamare Dragičević. Par ima sina Vukašina, a trenutno čekaju drugo dete, za koje je lepa Nina nedavno otkrila da je — devojčica.

1 / 11 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Iako svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti i preferira da se o njoj piše isključivo zbog njenog posla, glumica s vremena na vreme razneži pratioce na Indtagramu ponekom objavom posvećenom sinu i suprugu. Tako je juče podelila prelepu fotografiju nastalu na zimovanju, a u opisu je istakla čuvene stihove iz pesme grupe Tap 011 "Zbog tebe".


Zbog tebe ja i čet'ri kile bih smršala, zbog tebe ja i tapire bih slušala, zbog tebe ja i bundu bih prodala, zbog tebe ja i tajne bih odala — napisala je Nina.

makonda-tracker