tata za primer

"DECI SAM GOVORIO DA SAM PROFESIONALNI KOPAČ": Gordan Kičić pronašao divan način da svojim ćerkama ulepša detinjstvo

0

Glumac i reditelj, koji ovih dana privlači pažnju serijom "Mama i tata se igraju rata", otkriva da je sličan način ulepšavanja stvarnosti za decu i sam primenjivao

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Serija "Mama i tata se igraju rata" kojom nas Gordan Kičić proteklih vikenda zasmejava i rastužuje privukla je mnogo pažnje.


Pitka i realna priča kakvu nemamo često priliku da vidimo na našim malim ekranima u fokusu ima jednog glumca i oca koji nastavlja sa životom posle razvoda, s brigom o tome da njegova ćerka bezbolno proživi taj krah porodice.

 

Kako je istakao u emisiji Kec na jedanaest na K1, oduševljen je reakcijom javnosti na ovu seriju.


Mnogo mi je drago da je ova mala ljudska priča stigla do tako velikog broja ljudi. Beležimo odličnu gledanost. Iako je priča komplikovana, razvod je u fokusu, trudili smo se svi da ipak prevlada život, da posmatramo stvari iz pozitivnog, nekog lepšeg ugla. I kritike stručne javnosti su odlične. Nisam mogao bolje da poželim za ovu seriju, imamo udarni termin i sve se poklopilo — stvarno sam srećan — istakao je Kičić.

 

Kako je rekao, trudio se i da odnos sa detetom u seriji i filmu bude „romantičniji“ nego što u životu jeste.


Ja sam i svojoj deci pričao takve priče, izmišljao sam svašta, govorio im da sam bio profesionalni kopač rupa, na primer. Ti mali ljudi nas pomno gledaju, i mi smo im tokom velikog dela života najveći uzori. I mi sami u sebi prepoznajemo svoje roditelje. Treba decu zabaviti, barem dok su mali. Jedan od uzora bio mi je film „Život je lep“, u tom filmu otac sinu tokom celog filma govori da se s Nemcima zapravo sve vreme igraju. To je želja da se život predstavi drugačijim, lepšim nego što jeste, to me je oduvek intrigiralo. I presrećan sam što u svom poslu za to imam priliku, mogu da se igram — rekao je glumac.

 

1 / 5 Foto: Dragan Kadić

 

Gordan je, inače, godinama u braku sa Zoranom, s kojom ima ćerke Sofiju (12) i Leu (5).

 

 

makonda-tracker