"BIO JE SUPER ORTAK!"

DELILI SU I DOBRE I LOŠE TRENUTKE: Nikad ne biste pogodili koji naš ČUVENI glumac je školski drug Goge Sekulić

4

Čak i tokom gimnazijskih dana svima je bilo jasno kakav će put odabrati danas slavni glumac i pevačica

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako su pre nekoliko godina pisali domaći mediji, nakon što su se pevačica Goga Sekulić i glumac Gordan Kičić srdačno pozdravili na jednom događaju, njih dvoje su školski drugari — išli su u isto odeljenje u Petoj beogradskoj gimnaziji!


Iako nisu bili nerazdvojni i najbolji prijatelji, oni su bili u dobrim odnosima.


Sekulićeva i Kičić su se družili, ali nisu bili najbolji drugari. Svakodnevno su provodili vreme zajedno, učili, smejali se, plakali, delili dobre i loše trenutke, prepisivali jedno od drugog, bežali sa časova, smišljali planove — izjavio je tada izvor za Kurir.

 


On je otkrio da je već tada bilo jasno da će Kičić postati glumac, ali i da je Goga pokazivala ljubav prema ovom pozivu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on


Kičić je i tada govorio da će jednog dana postati glumac. To mu je bila životna želja i davao je sve od sebe da ostvari svoje snove. Goga je često učestvovala u dramskim sekcijama i imala je talenat i mogućnost da se bavi glumom, ali se ipak okrenula muzici. Stalno je pevala po učionicama i zabavljala društvo iz odeljenja imitirajući pevače — otkrio je neimenovani izvor.


Goga je potvrdila da je školske dane provela u društvu jednog od naših najpopularnijih glumaca.

 

foto: Nemanja Nikolić

Gordan je moj drug iz gimnazije. Bio je super ortak. Nisam ga baš dugo videla i toliko sam se obradovala i prijatno iznenadila kad sam ga nedavno srela. Kad sam ga ugledala, radosno sam vrisnula i rekla mu: "Gde si, školski!" On je, inače, uvek bio zainteresovan za glumu, čak sam i ja to više volela od pevanja, ali na kraju sam se ipak opredelila za muziku — ispričala je pevačica.

 

 

makonda-tracker