bio je tema dana u srbiji

Malo toga je ostavio mašti: Gordan Kičić otkrio je li imao dublera u golišavim scenama u Senkama nad Balkanom

0

U jednoj epizodi televizijske serije Senke nad Balkanom proslavljeni glumac bio je izuzetno smeo i u jednom trenutku se ispred kamere našao potpuno obnažen.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Jedan od najpopularnijih glumaca Gordan Kičić mnoge je oduševio ulogom Kaluđera u seriji Senke nad Balkanom, a damama su se posebno dopale scene u kojima je zgodni glumac bio obnažen.

 

Na pitanje da li je koristio pomoć dublera pri snimanju nekih scena u ovoj seriji, Kičić kaže:

 

- Nisam imao dublera. Te scene svakako nije prijatno raditi, ali to je bilo opravdano u scenariju i sastavni je deo posla.

 

 

Gordan, takođe, ističe da nije lako raditi s Draganom Bjelogrlićem, ali da je rezultat uvek dobar.

 

 

- Bjela je zahtevan, ali rezultat je dobar, mislim da smo uspeli da napravimo dobru seriju. Super smo sarađivali. Dragan i ja se znamo dugi niz godina i veliko mi je zadovoljstvo što sam učestvovao u tom projektu. On je jedan od najboljih reditelja s kojima sam radio - kaže glumac, koji ne krije da nije moguće živeti samo od glume.

 

- Dosta je komplikovano baviti se umetnošću u ovoj zemlji. I još pritom da imate karijeru i rezultat u svemu tome što radite. Potrebno vam je dosta sreće. Može da se preživi, doduše, ja imam i producentsku kuću i time se bavim, tako da - radim na sve strane - iskren je on.

 

makonda-tracker