otvoreno o svemu

“DOŽIVLJAVALI SU ME KAO DOBROG MOMKA, ALI TO SE PROMENILO”: Gordan Kičić otkrio koju svoju ulogu smatra OMILJENOM

1

Naš poznati glumac Gordan Kičić progovorio je o poslovnim angažmanima, kojih je, kako kaže, uprkos panedmiji bilo dosta, ali i ulozi koju smatra jednom od omiljenih u svojoj bogatoj glumačkoj karijeri

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Kako je rekao voditeljima emisije “Kec na jedanaest”, Bošku i Aleksandri, celo leto je uprkos situaciji sa pandemijom virusa korona bilo radno.

 

- Uz poštovanje svih mera predostrožnosti snimale su se i serije i filmovi, tako da je bilo dosta posla – rekao je glumac za televiziju K1.

 

Zanimljivo je i da je Gordan istakao da mu je uloga Kaluđera u seriji „Senke nad Balkanom“ jedna od omiljenih u karijeri.

 

- Volim tu ulogu, iako je potpuno jasno da je čovek sociopata, zato što su me pre ove uloge ljudi doživljavali kao dobrog momka i imao sam uglavnom takve uloge. Međutim, sa Kaluđerom se to promenilo i divna je ta sloboda da možeš da tumačiš najrazličitije likove – rekao je Kičić.

1 / 3 Foto: printscreen, k1

Takođe, gledaocima K1 televizije otkrio je i da je tokom vanredne situacije, kada smo tokom gotovo dva meseca bili kod kuće, odgledao ponovo sve epizode serije „The Sopranos“, a sada se priprema da ponovo odgleda sve epizode serije „Breaking bad“.

 

Kičić je ovom prilikom najavio i svoju seriju „Mama i tata se igraju rata“.

 

- Serija je rađena prema filmu „Realna priča“ i od 17. oktobra će se prikazivati na RTS-u svake subote i nedelje, od 17. oktobra. Prvih pet epizoda će onima koji su gledali film biti poznate, a ostatak smo dopisali i dosnimili tako da ćete videti i dosta toga novog – rekao je Kičić.

 

 

 

makonda-tracker