veoma su bliske

KO JE KOME SNAHA I U KAKVIM SU ODNOSIMA? Za ove rodbinske veze između poznatih verovatno niste znali

2

Neke od naših najvećih zvezda su, pored toga toga što su prijatelji, postale porodica

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Porodične veze oduvek su zanimljive, a na našem estradnom nebu ih ima, a dešavalo se čak i da su snajka i zaova ostale u dobrim odnosima i posle razvoda braka.


Izvorinka Milošević i Nada Blam

 

foto: Facebook Printscreen

Izvorinka Milošević provela je 17 godina u braku s Mišom Blamom, bratom glumice Nade Blam. Interpetatorka vlaških pesama pokojnog supruga zapazila ja na probi Narodnog orkestra RTS.

 

- U mladosti sam bila velika zavodnica, svi su mi se udvarali, a Miša me nije primećivao. Bio je mrgud, ćudljiv, a ipak lep i s manirima. Onda sam ja odlučila da mu priđem s pitanjem: „Izvinite, da li vi pijete kafu?“, a on mi je bez osmeha rekao: „Da, pijem. Zašto ne?“ Uspela sam da mu donesem kafu i posle treće sam mu izmamila osmeh. Pekao me je na tihoj vatri, bio je nedostižan i tvrdio je pazar. Krio se iza maske, a u stvari je bio jedan topao čovek. Morala sam jako da se borim za njega - rekla je Izvorinka u emisiji “Iz profila” i dodala da se brak dogodio na njenu inicijativu.

 

foto: Screenshot

- Rekao mi je da mu je status veze nevažan, bilo mu je svejedno kako će to izgledati, a pošto sam ja iz patrijarhalne porodice, za mene je papir bio važan. Zakazala sam veridbu i venčanje, a on je pristao - rekla je pevačica, koja iz braka s Mišom ima sina Davida.

 

Porodica pokojnog muzičara, između ostalog i sestra, glumica Nada Blam, bili su iznenađeni njegovim venčanjem s Izvorinkom.

 

- Porodica Blam je stara jevrejska porodica. Mišin otac Rafael, čuveni violinista i član orkestra Carevac, Nadu je jednom pitao: “Pobogu, gde ona nađe Mišu u Beogradu?” Ona je meni posle to ispričala, a ja sam joj rekla da sam ga svećom tražila - kaže pevačica kroz šalu.

 

Nela Mihailović i Suzana Petričević

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suzana Petricevic (@suzanapetricevic) on

 

Glumica Nela Mihailović pre više od dve deceniju zaklela se na večnu ljubav kompozitoru Vladimiru Petričeviću, inače rođenom bratu njene koleginice Suzane Petričević. Nela i Vladimir su ponosni roditelji dve devojčice Marte i Petre.


Da je u rodbinskim vezama sve najbolje i da se zaova i snajka odlično slažu i na poslovnom planu, govori i to da već godinama rade predstavu “Plastika”.

 

- Odavno pričamo o tome da bi bilo zgodno i lepo da uradimo neki posao zajedno i to se sada desilo. Obe smo u dobrim životnim i poslovnim energijama, u glumačkoj zrelosti, tako da je ovo bio pravi trenutak za saradnju - rekla je tada Nela, a Suzana Petričević dodala:

 

- I da mi Nela nije snaja, radila bih sa njom. Fenomenalna je i privatno i profesionalno, i kao snaja i kao koleginica.


Nina Janković i Tamara Dragičević

 

foto: Nebojša Mandić

Kada se glumica Nina Janković udala za Matiju Dičića, zapravo se udala za brata Tamare Dragičević, koleginice glumice i prijateljice. Nina je ranije pričala kako je srećna zbog toga što se orodila sa Tamarom i postala njena snajka. Njih dve su nerazdvojne.


Tako je glumac Petar Benčina, Tamarin suprug, postao Ninin svojak, a Nina njemu šurnjaja.

 


Tamara Jarić i Andrijana Lima

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Jaric (@tamarajaric) on

 

Brazilska manekenka i bivša srpska snajka Adrijana Lima nakon razvod od košarkaša Marka Jarića uspela je da održi odlične odnose sa porodicom svoga bivšeg supruga.

 

Posle Andrijaninom i Markovog raskida, Tamara je za "Blic" rekla da je i dalje ostala u odličnim odnosima sa bivšom snajkom.

 

- To nikada neće uticati na naše porodične odnose i to je jedino važno. Na moju sreću, ne okružuju me ljudi koji čitaju takve stvari ili komentarišu - kaže Tamara i dodaje da voli da slobodno vreme provodi sa bratanicama Valentinom i Sijenom.

 

Inače, Tamara dok je u Njujorku često se viđa s Limom, a jedna drugoj redovno pišu ispod fotografija na Instagramu.

 

 

 

 

makonda-tracker