kao sestre

KO BI REKAO DA SE ONE DRUŽE? Ovo su najčvršća i neočekivana prijateljstva među poznatim damama naše estrade

1

Za neke od njih ni pomislili niste da su toliko bliske

foto: Instagram
foto: Instagram

Goca Tržan i Ana Kokić


Pre nekoliko godina, Goca Tržan je objavila fotografiju s Anom Kokić i istakla da će one zauvek biti prijateljice, a jednom prilikom čak se našalila i da joj ne bi teško palo kada bi se suprug Radomir Novaković prevario baš s lepom Anom.

 

foto: Instagram

Je l' ti znaš da bih ja mom mužu oprostila samo Anu Kokić? Moj muž se "loži" na Anu Kokić, u smislu ona mu je top riba, a i meni je! On meni ne bi oprostio Rađena, ali ja njemu Anu bih – izjavila je ona u emisiji Ognjena Amidžića.

 

Nataša Bekvalac i Bojana Rajić Đurđević

 

1 / 2 Foto: Instagram


Popularna pevačica i bivša manekenka već godinama su izuzetno bliske, a više puta su objavljivale fotografije koje svedoče koliko se one dobro provode zajedno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Rajic Đurđevic (@bojanarajic) on

 

Pre dve godine spekulisalo se da su se one posvađale, ali nije bilo potrebe ni da demantuju – kad su se srele u jednom klubu, srdačno su se izgrlile.


Marija Šerifović i Jovana Pajić

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on


Mnogi su bili iznenađeni kada se na pidžama-partiju kojim je Marija Šerifović proslavila rođendan u malom i odabranom društvu našla njena koleginica Jovana Pajić. Nova "Ministarka" i jedina srpska evrovizijska pobednica veoma su bliske, a Jovana je nedavno iz prvih redova bodrila Mariju na njenom koncertu u Centru Sava.

 

Jelena Tomašević i Emina Jahović

 

foto: Instagram

Obe su prelepe, imaju dara za muziku i fenomenalno izvode balade, ali to nije jedino što ih spaja - ove dve srpske pevačice su, pre svega, dobre drugarice, a svojevremeno su nastupale zajedno. Malo je poznato da je Emina autor Jelenine pesme "Vertigo".

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker