godinama su u braku

ZNAMO GA ODLIČNO, DIVIMO MU SE BESKRAJNO: Ovaj poznati muškarac je suprug kućne pomoćnice Višnje iz „Igre sudbine”

3

Lepa Jelena Đukić, koju smo proteklih godina gledali u nekoliko hit serija, udata je za jednog od najpopularnijih umetnika na našoj sceni

foto: Instagram
foto: Instagram

Televizijska serija „Igra sudbine” za kratko vreme je osvojila simpatije publike, a među pozitivnim likovima kojima je većina naklonjena je i kućna pomoćnica Višnja Dulanović, koju igra Jelena Đukić (40).


Ova šarmantna glumica proteklih godina imala je veoma zapažene uloge u serijama „Sinđelići”, „Istine i laži”, „Urgentni centar”, „Kralj Petar Prvi”, „Grudi” itd, a češće i s velikim uspesima igra u pozorištu.

 

 

Ono što, međutim, mnogi ne znaju jeste da je lepa Jelena u braku s režiserom Miloradom Milinkovićem(54), koji je najširoj publici poznat i kao Tragač neverovatnog znanja u popularnom kvizu „Potera”! Najčuvenija ostvarenja koja on potpisuje su komedije „Mrtav, ladan”, „Čitulja za Eskobara”, „Potera za Sreć(k)om” i prvi srpski 3D film „Peti leptir”.

 

1 / 5 Foto: Dragana Udovičić


Milorad i Jelena godinama su u srećnom braku, tokom kojeg su dobili ćerku Divnu, a u jednom od retkih intervjua koje su dali zajedno, slavni režiser je na pitanje šta voli kod svoje drage odgovorio:


Upornost, detinja iskrenost. Ljubav prema bliskim, ali i nepoznatim ljudima, saosećanje.


S druge strane, Jelena je kao Miloradove osobine koje joj se najviše dopadaju istakla „potpuno isključivanje iz stvarnosti” i „prepuštanje sopstvenim uživanjima”.

 

 

makonda-tracker