s nestrpljenjem iščekuju pristizanje prinove

SUPRUGA NAŠEG FUDBALERA BROJI SITNO DO POROĐAJA: Poznati par odabrao ime za NASLEDNIKA, a evo kakvo SLAVLJE spremaju!

0

Golman naše reprezentacije i francuskog Remsa kaže da od poslovnih obaveza zavisi da li će moći da bude u Beogradu kada se njegova supruga bude porađala, a ona je već nekoliko dana probila termin.

foto: instagram
foto: instagram

Supruga golmana Predraga Rajkovića, Ana, svakog trenutka bi mogla da krene put porodilišta, a kako kaže, srce joj je puno što će se poroditi u Beogradu, gde je na svet donela i prvenca Relju. Njena sreća bila bi potpuna kada bi i Peđa stigao na porođaj.

 

- Ne plašim se porođaja. Imala sam sreće što se tiče prvog porođaja. Tako da se nadam da će i drugi put lako i fino proći. Onda mi je želja da svu porodicu i prijatelje okupim i da napravim prelepu žurku i da to proslavimo - kaže Ana Rajković, dok se njen suprug Predrag nadovezuje:

 

- Ona je lavica. Ona se ne plaši ničega. Nema tremu kada je porođaj u pitanju.

 

Predrag otkriva da bi mu bilo veliko zadovoljstvo da na dan porođaja bude u Beogradu.

 

- Ko zna. Voleo bih da budem u Beogradu tog dana kada se bude Ana porađala. Međutim, to ne zavisi od mene. Zavisi da li je tog dana utakmica ili ne. Možda se desi i reprezentacija igra, tako da ne znam još kako će se sve razvijati. Ali svakako bih voleo da budem tu s njom - kaže ushićeno sportista.

 

Ova šarmantna dama je tokom poslednjih meseci bila aktivna i najviše vremena provodila igrajući se sa sinom Reljom.

 

- Ništa mi nije teško. Poslednjih mesec dana najlakše padnosim trudnoću. Ja sam od onih žena koje imaju probleme na početku trudnoće. Poslednjih mesec dva mi brzo priđe, uvek ih provedem sa prodicom i prijateljima i ne osetim - kaže Ana, koja je pre toga sa sinom i suprugom bila u Francuskoj, ali je maštala da se porodi u Beogradu.

 

- Imala sam tu privilegiju da odmah kada sam došla iz Francuske budem sa porodicom, dok je Peđa morao zbog poslovnih obaveza u karantin. Srećna sam što sam sada ovde. Bila mi je velika želja da se porodim kao i sa Reljom u rodnom gradu. Neizmerno sam srećna što mi se ta želja ostvarila - priča zadovoljno Ana, otkrivajući da je svaki trenutak sa Reljom za porodicu Rajković je neprocenjiv.

1 / 6 Foto: Instagram

Međutim, kako kaže, mali mezimac već pokazuje ljubomoru.

 

- Malo je ljubomoran, a to primećujem kada mazim stomak, on dođe i stavi glavu na njega i pokazuje mi da treba njega da mazim. Ali se nadamo da će biti dobar bata - kaže Ana.


Prema rečima sportiste, svaki dan proveden sa porodicom je dragocen.

 

- Uvek je lepo doći u Beograd i biti s porodicom i prijateljima. Kada god mogu ja iskoristim da najlepše trenutke provedem sa prodicom - kaže on.

 

Prema rečima srećnih roditelja, već odavno znaju kako će se zvati drugi sin.

 

- Moja želja je bila da se drugi sin zove Tadija, s obzirom na to da je Relji ime dao Peđa, ja sam birala za drugog sina, tako da smo odmah odlučili. Beba ima ime odavno - kaže kroz smeh Ana.


 

 

makonda-tracker