osećaj ga nije prevario

"KLIKNULO JE NEŠTO U MENI..." Predrag Rajković je od prvog trenutka znao da je Ana prava, evo i kako

0

Srpski golman s adresom u Francuskoj i manekenka dobili su vesti o Aninoj drugoj trudnoći nedugo nakon što je na svet stiglo njihovo prvo dete, a par blista od radosti.

foto: Instagram
foto: Instagram

Golman fudbalskog kluba iz Remsa Predrag Rajković i manekenka Ana Rajković, koja je trenutno u šestom mesecu trudnoće, rado se sa sinom Reljom vraćaju u Beograd.


Bolje se osećamo ovde. Ali, tamo mi je posao. Za nas je Beograd najlepši. Porodica i prijatelji su nam ovde i u stalnom smo kontaktu sa njima kad smo u Francuskoj. Tamo se naša rutina ne menja i sve je podređeno Relji — istakao je golman za Story.


Kako njegova lepa supruga ističe, roditeljstvo je značajno uticalo na njihov život.

 


Osećaj kad postanete roditelj ne može da se opiše rečima. Neko kaže da se sa dolaskom deteta menja ceo svet. Nama se nije promenio ceo svet, samo smo mnogo srećniji. Ranije je znalo da mi bude dosadno, pošto je Predrag mnogo odgovaran prema poslu i često ostaje posle treninga da sam vežba. Tad sam provodila mnogo vremena sama, a sad sam ispunjena. Što više dece, to je moja želja — objasnila je ona i dodala da nema pomoć u kući i oko deteta ni što se tiče održavanja domaćinstva.

 

1 / 9 Foto: Instagram


Ni u Remsu ni u Beogradu nemam pomoć, uživam u čuvanju deteta i u kuvanju. Peđa je savršen otac, u svemu mi nesebično pomaže pa nisam majka koja mora sve sama da radi. Kad dobijemo drugo dete možda će mi biti problem da na vreme završim sve obaveze, da sve skuvam i očistim, pa će mi trebati pomoć dok se ne oporavim od porođaja. Zasad mi ne treba jer smo Peđa i ja željni dece i sad nam je roditeljstvo glavna okupacija, pa sve radimo sa lakoćom — iskrena je ona.


Predrag priznaje da je već od prvog trenutka znao da je Ana žena pored koje će ostariti.


Kliknulo je nešto u meni i unutrašnji osećaj mi je govorio da je to prava osoba za mene. Osoba s kojom želim da delim život i da imam decu. Srećan sam i uživam pored nje i našeg sina — istakao je golman.

 

 

makonda-tracker