simpatični detalji

„NEIZMERNA JE SREĆA BITI ŽENA PREDRAGA RAJKOVIĆA”: Manekenka i golman UŽIVAJU u porodičnom životu, a evo kako on izgleda

0

Srećni par, koji čeka drugo dete, otkrio je kako su reagovali kada su saznali da će ponovo postati roditelji, a menekenka se osvrnula na to kako je biti žena profesionalnog sportiste

foto: Instagram
foto: Instagram

Lepa Ana Rajković zatrudnela je samo nekoliko meseci nakon što je na svet donela prvo dete — malenog Relju. Kako je istakla, od prvih simptoma nije imala dilemu je li zaista u drugom stanju.


Bila sam uzbuđena kao i prvi put, samo što sam sada bila potpuno sigurna da sam trudna. Prvi put je bilo iščekivanje, a sada sam simptome prepoznala tako da nisam bila nesigurna da li sam trudna. Bila sam uzbuđena jer sam radila test kod kuće i strpljiva da vidim da li će se pojaviti pozitivan ili negativan test — ističe Ana za Blic, a ni njen suprug ne krije radost.


Presrećni smo bili kada smo saznali i drago nam je što će Relja dobiti brata s kojim će moći stalno da se igra i sve da deli — rekao je Predrag.

 


Lepa manekenka istakla je da i ovog puta, kao u prvoj trudnoći, sve vreme ima jutarnje mučnine, pa u drugom stanju može da uživa uglavnom popodne, ali normalno funkcioniše i radi sve što i inače.


Oboje priznaju da ih je uloga roditelja promenila.


Zaista me je roditeljstvo promenilo, pa sam postala mnogo strpljivija i smatram da se sve žene dosta promene kada se ostvare kao majke. Ja sam postala mnogo srećnija osoba. Neki postanu i umorniji, ja to nisam, s obzirom na to da imam sreće da je naša beba, sada već mali dečak, jako poslušna. Roditeljstvo je promenilo mnogo toga, ali u boljem smislu — kaže Ana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on


Popularni golman dodao je i da im je roditeljstvo donelo pojačan osećaj odgovornosti.


Od kada smo postali roditelji, mi smo odgovorniji nego inače. To je nešto najlepše što može da se desi u životu jednom čoveku.


On je istakao da je presrećan što će dobiti još jednog malog navijača.


Posebno mi znači kada dođe Ana na utakmice s Reljom, a od sledeće sezone dolaziće sa dva sina i mislim da će to biti najlepša stvar u mom životu — ponosan je Predrag.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??? ???????? (@rajkovic__ana) on


Na pitanje kako je biti supruga profesionalnog sportiste, Ana odgovara:


Najlepša je stvar biti supruga profesionalnog sportiste, s obzirom na to da je moj muž jako uspešan u tome i da svaki uspeh pripisuje kako sebi tako i svojoj porodici. Neprocenjivo ga je gledati i pratiti ga kroz sve te njegove uspehe, pogotovo sada kako nam se porodica povećava. Srećna sam kada idem s Reljom na utakmicu, toliko ponosna. S obzirom na trenutnu situaciju i koliko je napredovao, u većini slučajeva sa stadiona sam izlazila sa suzama radosnicama. Tako da mislim da je ispunio donekle sva očekivanja i zaista je neizmerna sreća biti žena Predraga Rajkovića.

 

Ana će se, inače, poroditi u Beogradu, kao i kad je rodila Relju, jer je prezadovoljna timom koji je brinuo o njoj i smatra da od naših lekara nema boljih.

 

 

makonda-tracker