vreme je proletelo

„MOJE BEBE IZGLEDAJU TAKO KUL“: Bekamovi bodrili Viktoriju iz prvog reda i svi su ŠOKIRANI time koliko su se promenili

1

Čuvena dizajnerka juče je na londonskoj Nedelji mode predstavila svoju najnoviju kolekciju, ali više pažnju nego modeli na pisti privukli su njeni suprug i deca, koji su pratili reviju iz prvog reda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna dizajnerka juče je imala važan dan u svojoj karijeri: učestvovala je na još jednoj nedelji mode u svojoj domovini i predstavila svoju kolekciju za jesen i zimu 2020. dok je sve iz prvog reda pratila čuvena urednica „Voga“ Ana Vintur.

 

Ipak, čak ni čelična ledi svetske mode nije bila glavna zvezda u publici, budući da je Viktorija imala podršku u vidu cele svoje porodice!

 

 

Pre početka revije, Viktorijin suprug Dejvid i njihova deca Romeo (17), Kruz (14) i Harper (8) doterali su se i fotografisali, da bi ponosni tata objavio simpatičnu fotografiju na Instagramu uz simpatičan opis.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

 

Šoutajm, Viktorija Bekam! Moje bebe izgleda prilično kul u ovom trenutku — napisao je bivši fudbaler Mančester junajteda i Real Madrida i dodao da im nedostaje opravdano odsutni najstariji sin Bruklin Bekam (20).

 

Ubrzo su se internetom proširile i fotografije sa same revije, koje su pokazale da su mališani Bekamovih porasli, kao i koliko su modno osvešćeni. Svako od njih nosio je bar po jedan statement komad, po uzoru na svoje slavne roditelje, pa su bili u centru pažnje svetskih medija i modne javnosti.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Kako javlja E! News, mesto u prvom redu čekalo je i Dejvidovu majku Sandru Bekam, kao i Viktorijinu majku Džeki Adams.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker