gde je pogrešila?

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI KAD VIDITE KOLIKO JE IZGUBILA: Viktorija Bekam na ivici bankrota, odriče se svakog luksuza?

2

Verovali ili ne, čuvena modna dizajnerka i supruga slavnog fudbalera ubuduće neće živeti na visokoj nozi u meri u kojoj je navikla.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Modna dizajnerka i bivša pevačica Viktorija Bekam (45) navodno je u velikim finansijskim problemima!

 

Svetski mediji pišu da je slavna Poš morala da otpusti svog vozača nakon što je njena modna kuća doživela gubitak od 12,3 miliona funti. Osim vozača, priča se da otpustila i nekoliko važnih savetnika, dok se njeno modno carstvo bori kako bi se izvuklo iz dugova.

 

Takođe, za njenu glavnu prodavnicu u Hamersmitu, u samom centru Londona, Viktorija je otkazala dostavu cveća jer se redovna zaliha hrizantema koju dizajnerka naručuje sada smatra potpuno nepotrebnim troškom.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 Vozača više nema, Viktorija se sada sama vozi ili pozove taksi. Ona je borac i sigurno neće dozvoliti da joj modno carstvo propadne bez borbe — rekao je izvor blizak dizajnerki i dodao kako je podržavaju brojni modni dizajneri jer im je jako draga.

 

Njen suprug Dejvid Bekam (44), poslednji put kada je bila u krizi, navodno, nije hteo da joj pomogne, što je ponovo pogrejalo glasine o sve lošijem odnosu koji vlada između supružnika.

 

 

makonda-tracker