nije zaboravljena

"SETIO SAM SE ŠTA MI JE NAPISALA PRE MNOGO GODINA": Isplivala DAVNA poruka princeze Dajane — kao da predoseća NEDAĆE

0

Htela je da pokaže sinovima da ih bezuslovno voli...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nekadašnji batler princeze Dajane, Pol Barel, podelio je na Instagramu fotografiju poruke koju je napisala lično Dajana i posvetila sinovima.

 

Ona kao da je predosećala da će se dogoditi nešto ružno u njihovoj porodici, pa je htela da svojim sinovim pokaže da ih bezuslovno voli. Ipak, ova poruka može se smatrati i prigodnom u svetlu današnjih događaja vezanih sa princa Harija, koji se sa suprugom Megan povukao sa svojih dužnosti kao člana kraljevske porodice.

 

Dok Hari, Megan i Arči grade novi život, setio sam se reči koje mi je princeza Dajana napisala pre mnogo godina. To su reči bezuslovne ljubavi, koje su ovih dana i te kako prikladne, iako ih je ona napisala pre više od 24 godine – napisao je on ispod fotografije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Burrell RVM (@officialpaulburrell) on

 

Naime, Dajana je u pismu, po mišljenju analitičara, predvidela da će njenim sinovima biti potrebna ogromna snaga za sve izazove.

 

Volim svoje dečake do smrti i nadam se da će seme koje sam posadila i dalje rasti i doneti im potrebnu snagu, znanje i stabilnost – napisala je ona.

 

makonda-tracker