verovali ili ne

SVI SU MISLILI DA GA DAJANA TEŠI ZBOG VERSAĆEOVE SMRTI: Elton Džon otkrio šta se ZAPRAVO dešavalo na čuvenoj fotografiji

0

Legendarni muzičar uskoro će objaviti svoje memoare, naslovljene jednostavno - Me, a neki interesantni delovi već su dospeli do medija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elton Džon bio je blizak prijatelj mnogih zvezda, a među njih i one najveće - pokojne ledi Dajane!

 

Oni su godinama održavali prijateljstvo, sve dok im se nisu razišla mišljenja povodom zbirke portreta Rock And Royalty koju je sastavio njihov prijatelj Đani Versaće. Princeza Dajana je, naime, pristala da napiše predgovor zbirke, koja je objavljena kako bi sad prihod od prodaje bio doniran jednoj organizaciji za zaražene virusom HIV-a. Ipak, princeza se, gotovo u poslednjem trenutku, predomislila, a Elton je oduvek verovao da su je na to naterali članovi kraljevske porodice. Ipak je jedna princeza trebalo da se potpiše u knjizi prepunoj fotografija nagih muškaraca!

 

Đani Versaće i ledi Di 1985. godine
Đani Versaće i ledi Di 1985. godinefoto: Profimedia

- Rekla je da nije imala pojma o sadržaju zbirke, što jednostavno nije istina. Đani joj je sve pokazao i rekla je da je oduševljena. Napisao sam joj pismo i rekao joj koliko je novca organizacija izgubila zbog nje, podsetivši je da je videla zbirku pre nego je pristala. Pismo koje sam dobio nazad bilo je vrlo formalno i oštro: Poštovani gospodine Džon... Bio sam besan na nju, ali i zabrinut - piše Elton.

 

Njih dvoje potom nisu razgovarali sve do ubistva Đanija Versaćea. Tada su se sreli na sahrani legendarnog kreatora, a Dajana je prva prišla muzičaru.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

U trenucima dok su sedeli zajedno tokom službe, Elton je gorko plakao, a paparaci su fotografisali ledi Di kako se naslanja na njega. Tako je nastala famozna fotografija na kojoj Dajana, čini se, teši Džona. To, kaže muzičar, nije istina.


- Moj suprug Dejvid ponudio joj je žvake, a ona se nagla preko mene kako bi ih uzela iz njegovog džepa - iskren je Elton Džon.

 

 

makonda-tracker