UZBUDLJIV IZLAZAK TATE I ĆERKE

POMEŠALI JE S MAJKOM: Dragan Mićanović izveo ćerku i SVI su pomislili da je pored njega Ana Sofrenović

0

Čuveni glumac prisustvovao je sinoć premijeri predstave „Mamu mu j...m, ko je prvi počeo“, a društvo mu je pravila ćerka.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Ana Sofrenović i Dragan Mićanović proveli su u braku 13 godina, bili su u srećnoj vezi godinama pre venčanja, a budući da su važili za skladan par, svi su bili iznenađeni kada je objavljeno da su se razveli.

 

Par je tokom tih godina sreće dobio dve ćerke: Ivu i Lenu, a starija od sestara sinoć je sa ocem imala zanimljiv izlazak.

 

Dvadesetogodišnja lepotica uživala je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu u predstavi „Mamu mu j...m, ko je prvi počeo“ u društvu svog slavnog oca, a okupljeni predstavnici medija su ih fotografisali uoči premijere.

 

Ono što su mnogi primetili jeste da je Iva očigledno nasledila majčinu lepotu i da izgleda gotovo identično kao Ana Sofrenović pre dvadesetak godina. Štaviše, na prvi pogled bi se reklo da pored glumca stoji upravo njegova bivša supruga!

 

1 / 2 Foto: ATA Images

 

Nekadašnji supružnici su, inače, nakon kraha braka ostali u odličnim odnosima, a  pre nekoliko godina su čak sarađivali na snimanju jedne reklame.

 

 

makonda-tracker