SPREMNA ZA VELIKU ULOGU

IZNENADILA IH JE KAD IM JE SAOPŠTILA DA ĆE BITI KOLEGE: Ova lepa glumica je ćerka Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta (FOTO)

2

Jednu od glavnih uloga u televizijskoj seriji koja će uskoro početi da se emituje dobila je šarmantna Lenka.

foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić
foto: Dragana Udovičić, Dragan Kadić

Ćerka živih legendi srpskog glumišta Olge Odanović i Dragana Petrovića Peleta je mlada Lenka Petrović (21), koju ćemo gledati u seriji Preživeti Beograd.


Ova plavokosa glumica je još uvek student — ona je na trećoj godini Fakulteta dramskih umetnosti u klasi Marije Milenković.


Lenka će u seriji koju potpisuje Radoš Bajić igrati lik Ljudmile, studentkinje koje je tek pristigla u srpsku prestonicu.

 

1 / 5 Foto: Sonja Spasić

 

Prelepo mi je i prijatno na snimanju, vedra je atmosfera, a tako gledam i na ovu seriju. Radi se o mladim ljudima koji su u centru dešavanja. Imam pozitivnu tremu i mislim da je to znak da mi je stalo. Verovatno je se nikad neću osloboditi, jer to vidim kao odgovornost. Važno je da me ne sputava — iskrena je bila ćerka slavnog para jednom prilikom za Kurir.


Ona ističe da joj ne smeta što slavu stiče kao ćerka poznatih glumaca jer je svesna da poređenje s Odanovićevom i Petrovićem ne može izbeći.

 

Svesna sam da je poređenje neminovno, ali mi ne smeta. Na njih gledam samo kao na roditelje i ne opterećujem se time — objasnila je ona.


Kako je tada istakla, njeni roditelji nisu ni slutili da će im Lenka postati koleginica.


Dugo sam ćutala, a prvo sam otišla na prijemni za psihologiju, zatim sam htela veterinu. To su bile moje želje, ali sam potajno htela da probam glumu. Mesec dana pred prijemni skupila sam hrabrost da im saopštim. Nisu mogli da poveruju. Olga je rekla: Idi, idi, probaj. Ne znam, probaj, mislim, ti nikad to nisi radila, ali probaj, a tata je bio u fazonu Ti se stidiš, ne znam, ti se mnogo stidiš. Baš su bili iznenađeni. Želela sam da ja budem sigurna šta hoću, da se sama spremim za prijemni, pa da im kažem — izjavila je Petrovićeva.

 

 

makonda-tracker