poslednji intervju meganinog oca

"ONI SU IZGUBLJENE DUŠE, TO ŠTO RADE JE SRAMOTNO": Tomas Markl otkrio zbog čega ga je ćerka Megan DUBOKO RAZOČARALA

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

Lol

19-01-2020 14:15h
A gde si ti bio da je vaspitaš kada je trebalo, nego samo kritikuješ i ogovaraš, kao i ostala tvoja deca? Svi ste stariji od nje, pa što niste uticali na nju na vreme?

kosmos

19-01-2020 14:55h
@Lol
Upravo je otac bio uz nju sve vreme, placao joj i koledz kad je porasla, nalazio joj tezge u Holivudu. Majka se svrckala okolo, radila kao stjuardesa, joga trener, svasta ... Ali je Megan posle zaboravila na oca, kao i na stare prijatelje, koji nisu bili dovoljno dobri za njen novi imidz. Nije ona bliska ni sa mamom, ali je mama bolja za slikanje, i uklapa se u multi-kulti pricu, pa je bila na svadbi i na krstenju. Kakva je to osoba M.M. kad je izbrisala sve ljude iz svog prethodnog zivota, i zakacila se za nove "prijatelje", samo zato sto su slavni? Naravno, oni su trecerazrednu glumicu primetili tek kada je postala duchess.

Tijana

19-01-2020 14:21h
Ajde stari, NE DIPR ! Sramotno je bilo UĆI u tu zločinačku porodicu, koja je plačkala čitav svijet, vjekovima !!

Mira

19-01-2020 14:32h
Sve zavisi od stofa.Niko nije mogao da je vaspita.Sramota sto je Hari spao na nju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: