drama

GOTOV JE KRIZNI SASTANAK: Kraljica Elizabeta PODRŽALA unuka i Megan — naredni dani doneće RASPLET

2

Princ Hari stigao je tokom dana u Sandringem na "krizni" sastanak sa kraljicom Elizabetom i prinčevima Čarlsom i Vilijamom, prvi put otkako su njegova supruga Megan i on objavili da se odriču svih kraljevskih dužnosti. Ona se trenutno nalazi u Kanadi sa njihovim sinom Arčijem.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako se prenosi, kraljica je podržala njihovu odluku, ali naglasila da želi da ostanu deo porodice. 

 

"Moja porodica i ja u potpunosti podržavamo Harijevu i Meganinu odluku da stvore novi život kao mlada porodica. Iako bismo više voleli da zadrže sve kraljevske dužnosti i poslove članova kraljevske porodice, ipak, poštujemo i razumemo njihovu želju da žive nezavisno, dok će ostati i cenjeni deo moje porodice", stoji u kraljičinoj izjavi.

 

"To su složena pitanja koja moja porodica mora rešiti i ostalo je još malo posla koji mora biti priveden kraju, ali tražila sam da konačne odluke budu donesene u narednim danima", rekla je kraljica.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Hari želi da njegova porodica prihvati njihovu odluku da žive finansijski nezavisno, "preko okeana", ali i da zarađuju vlastiti novac koristeći brend Saseks, a stručnjaci procenjuju kako bi im godišnja zarada mogla iznositi vrtoglavih 400 miliona funti.

 

Hari se dovezao u Sandringem  automobilom sa zatamnjenim staklima, nešto kasnije nakon što su on i princ Vilijam prvi put javno progovorili o svom navodnom sukobu. Radi se o jednoj od najvećih kriznih situacija koja potresa britansku kraljevsku porodicu.

 

 

makonda-tracker